Antropologi budaya: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
+ {{Artikel ing Cerbonan}}
(+ {{Artikel ing Cerbonan}})
{{Artikel ing Cerbonan}}
'''Antropologi budaya ''' ya iku cabang ilmu [[antropologi]] sing fokus ning kajian [[Budaya|variasi budaya]] menusa lan iki sejensèjèn karo antropologi sosial  sing ndeleng variasi budaya minangka salah siji bagian ketetepan ning antropologi.
 
[[Kategori:Antropologi]]
63.841

besutan