Basa Pèrsi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Basa Parsi dhumateng Basa Pèrsi: baku (wonten ing bausastra)
(éjaan using AWB)
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Basa Parsi dhumateng Basa Pèrsi: baku (wonten ing bausastra))
63.029

besutan