Tamo daleko: Béda antara owahan

731 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 9 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1192039 (translate me))
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
But I proudly shouted "Long live Serbia!".<br />
But I proudly shouted "Long live Serbia!".
||Ing kana, adoh,adoh saka segara
||
|}Ing kana desaku, ya kuwi Serbia
|}
Ing kana desaku, ya kuwi Serbia
Ing kana adoh, yen lemon kuning pada mekaran
Ing kana, kanggo serdhadu Serbia sing pada mlaku
Ing kana, kanggo serdhadu Serbia sing pada mlaku
Ing kana,adoh, yen lili putih pada mekaran
Ing kana paring uripe bapa lan anak bebarengan
Ing kana paring uripe bapa lan anak bebarengan
Ing kana, yen morava mili
Ing kana,Aku ninggal ana Ing mburi lambang lan salibku
Ing kana,Aku ninggal ana mburi lambang lan salibku
Ing kana, yen Timok ketemu Veljkov Grad
Yen,Kana ngobong gereja sing kanggo Aku rabi biyen
Aku urip Ing karvu,Ing njabane tanah bapa
Nanging Aku bungah nyauti "Dhawa umur Serbia"
Nanging Aku bungah nyauti "Dhawa umur Serbia"
 
=== Versi 2 ===
Naraguna anonim