Aksara Cinten: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎Kapurih ugi kersa mriksani: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|pl}} using AWB (10903))
{{artikel ing krama}}
[[Gambar:Hanzi (simplified).png|right|thumb|131px|汉字 (Hànzì)<br /> ing rupi ''sederhana''.<br />Wujud tradhisionalipun inggih 漢字.]]
 
873

besutan