Asèt: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (TracySurya mindhahaken kaca Aktiva dhumateng Asèt: luwih umum)
{{artikel ing krama}}
'''Asèt''' utawi '''aktiva''' (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber [[ékonomi]] ingkang dikagemi perusahaan ingkang biyasanipun dipunwujudaken kalebet wangun [[dhuwit|arta]].
 
873

besutan