Brahma: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 79 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11389 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
{{artikel ing krama}}
{{Hdeity infobox
| Image = God Brahma.jpg
873

besutan