Burj Khalifa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njawi: ganti kategori using AWB
(→‎Pranala njawi: ganti kategori using AWB)
{{Supertall}}
 
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Pencakar langit]]
[[Kategori:Dubai]]
348.872

besutan