Bon Jovi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
ganti kategori using AWB
(ganti kategori using AWB)
}}
[[Gambar:Bon Jovi 1.jpg|thumb|250px]|Bon Jovi]]
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amérika Sarékat]] ingkang ngadhahi personel [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]] (drum), [[David Bryan]] (keyboard) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal, [[Alec John Such]].
 
Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi- musisi ing [[Amérika Sarékat]] naté nggadhahi acara kagem prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhung [[WTC]] ing [[New York]] déning [[teroris]]. Musisi-musisi wau inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
 
== Karir Bon Jovi ==
Bon Jovi pikantuk [[Grammy]] [[2007]] kagem ''Best Country Collaboration'' kagem tembang ''Who Says You Can't Go Home''. Lan sadèrèngipun punika ing taun [[2000]] band puniki dados nominasi [[Grammy Award]] kagem ''It's My Life''.
 
Albumipun Bon Jovi dipunkinten sampun kasadé [[35]] yuta ing [[Amérika Sarékat]] lan [[120]] yuta ing donya wiwit taun [[1984]].
 
Ing taun [[2002]], Bon Jovi ngrilis album kanthi irah-irahan ''Bounce''. Ing [[Amérika]], [[Inggris]] lan [[Australia]] album punika pikantuk [[Gold]].
 
Kasuksèsan Bon Jovi dipunlajengaken ing album ''Have A Nice Day'' ([[2005]]) lan ''Lost Highway'' ([[2007]]). Kekalih album punika pikantuk [[Platinum]] [[Amérika]], [[Canada]], [[Jerman]], [[Swiss]] lan [[Jepang]].<ref>{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/b/bon_jovi/ selebriti.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 14 September 2011)</ref>
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Grup Musik]]
[[Kategori:Penyanyi]]
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Penyanyi Amérika Sarékat]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan