Ali Wardhana: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan uku: ganti kategori using AWB
(→‎Cathetan uku: ganti kategori using AWB)
{{reflist}}
 
[[Kategori:Artikel mawimawa basa krama]]
[[Kategori:Alumni Universitas Indonésia]]
[[Kategori:Tokoh Surakarta]]
352.737

besutan