Kategori:Zimbabwé: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: ganti kategori using AWB
(→‎top: ganti kategori using AWB)
 
[[Kategori:Nagara ing AfrikaAprikah]]
[[Kategori:Nagara kinubengan dharatan]]
[[Kategori:Nagara lan wewengkon abasa Inggris]]
352.737

besutan