Sumatra Kulon: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:Lokasi Sumatera Barat.png|280px|Péta Sumatra Kulon ing Indonésia]]
|-
| Dina Dadi: 1958
|
|-
| [[Kutha krajan]]:
| [[Kutha Padang|Padang]]
|-
| [[Gubernur]]:
|-
| Jembar<br />&nbsp;- Total:
| <br />42.297,30 km2km²
|-
| Laladan Tk. II<br />&nbsp;- Cacah:
|-
| [[Padunung]]<br />&nbsp;- Total:<br />&nbsp;- Kapadhetan:
| <br />+/- 4.400846.000909 (19962010)<br />+/- 104 / km²
|-
| [[Suku bangsa|Suku]]:
85

besutan