Sumatra Kulon: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:Lokasi Sumatera Barat.png|280px|Péta Sumatra Kulon ing Indonésia]]
|-
| Dina Dadi: 1958
| 1957
|-
| [[Kutha krajan]]:
85

besutan