Pasisir Pulau Merah: Béda antara owahan

59 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Pantai Pulau Merah dhumateng Pasisir Pulau Merah: Jawané tembung "pantai" iku "pasisir")
*[http://www.banyuwangibagus.com/2013/08/pesona-pantai-pulau-merah.html Pantai Pulau Merah]
 
{{rintisan}}
[[https://id.wikipedia.org/wiki/Pantai_Pulau_Merah|Pantai Pulau Merah]]
3.421

besutan