Cithakan:Pulitik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
c
Cithakan:Politik dipun-alihaken menyang Cithakan:Pulitik: basa Jawa
c (typo)
c (Cithakan:Politik dipun-alihaken menyang Cithakan:Pulitik: basa Jawa)
78.625

besutan