Bocah: Béda antara owahan

59 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 118 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7569 (translate me))
[[Gambar:1019 Bhutan - Flickr - babasteve.jpg|jmpl|Bocah]]
'''Bocah''' (krama: '''laré''') utawa '''anak''' iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo [[wong tuwa]]. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.
 
16

besutan