Karim Muda: Béda antara owahan

48 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Karim Muda''' ya iku Kepala Produksi. {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Miyos(lair ing [[Acèh]], 4 April 1933.) {{sfn|Suharto|1999|p=263}}iku Agama:lelurahing [[islam]].prodhuksi sawènèh filem Indonésia.{{sfn|Suharto|1999|p=263}} Pawiyatan: [[Akademi Film Nasional Universitas Jayabaya]] (1966), Fakultas Publisistik [[Universitas Ibnu Chaldun]]. {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Sakdurungé ing film ya iku paraga band "Kinantan" lan pegawé sipil Angkatan Laut. {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Awit nyemplung ing jagad film kinarya réwang ing babagan ''[[Pilihan Hati]]'' (1964). {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Awit ''[[Kisah Fanny Tan]]'' (1971), dadi Kepala unit. {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Nembé dadi kepala produksi ing [[Warisan Terlarang]] (1990). {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Sabanjuré salah sawijiné ya iku [[Ini Rindu]] (1991), [[Selembut Wajah Anggun]] (1992), [[Perawan Lembah Wilis]] (1993), Macho (1994) dan [[Panther]] (1995). {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Filmografi: [[Pilihan Hati]] (as.unit, 1964), [[Apa Jang Kau Tjari, Palupi?]] (as.unit,1969), [[Kisah Fanny Tan]] (piu, 1971), [[Selamat Tinggal Kekasih]] (piu, 1972), [[Rindu]] (piu, 1973), [[Batas Impian]] (piu, 1974).
 
==Cathetan sikil==
63.840

besutan