Karim Muda: Béda antara owahan

252 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Karim Muda''' (lair ing Acèh, 4 April 1933) iku lelurahing prodhuksi sawènèh filem Indonésia.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
Dhèwèké lulusan Akademi Film Nasional, kalebu Universitas Jayabaya, taun 1966 banjur nerusaké sekolah ing Fakultas Publisistik, Universitas Ibnu Chaldun. Sadurungé mlebu jagat filem, Karim Muda minangka anggota grup musik Kinantan lan narakarya ing Wadya Laut.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
Pawiyatan: [[Akademi Film Nasional Universitas Jayabaya]] (1966), Fakultas Publisistik [[Universitas Ibnu Chaldun]]. {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Sakdurungé ing film ya iku paraga band "Kinantan" lan pegawé sipil Angkatan Laut. {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Awit nyemplung ing jagad film kinarya réwang ing babagan ''[[Pilihan Hati]]'' (1964). {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Awit ''[[Kisah Fanny Tan]]'' (1971), dadi Kepala unit. {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Nembé dadi kepala produksi ing [[Warisan Terlarang]] (1990). {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Sabanjuré salah sawijiné ya iku [[Ini Rindu]] (1991), [[Selembut Wajah Anggun]] (1992), [[Perawan Lembah Wilis]] (1993), Macho (1994) dan [[Panther]] (1995). {{sfn|Suharto|1999|p=263}} Filmografi: [[Pilihan Hati]] (as.unit, 1964), Apa Jang Kau Tjari, Palupi? (as.unit,1969), [[Kisah Fanny Tan]] (piu, 1971), [[Selamat Tinggal Kekasih]] (piu, 1972), [[Rindu]] (piu, 1973), [[Batas Impian]] (piu, 1974).
 
Kawitané ing jagat filem, dhèwèké dadi réwang unit kanggo filem ''Pilihan Hati'' (1964). Dhèwèké banjur kadhapuk lelurahing unit pisanan ing filem ''Kisah Fanny Tan'' (1971). Ing filem ''Warisan Terlarang'' (1990), kaping pisanan dhèwèké dadi lelurahing prodhuksi.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
== Filemografi ==
{| class="wikitable"
!Taun
!Filem
!Kalungguhan
|-
|
|
|
|-
|
|
|
|-
|
|
|
|}
 
==Cathetan sikil==
63.840

besutan