Karim Muda: Béda antara owahan

1.019 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
'''Karim Muda''' (lair ing Acèh, 4 April 1933) iku lelurahinglelurah prodhuksi sawènèh filem Indonésia.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
Dhèwèké lulusan Akademi Film Nasional, kalebu Universitas Jayabaya, taun 1966 banjur nerusaké sekolah ing Fakultas Publisistik, Universitas Ibnu Chaldun. Sadurungé mlebu jagat filem, Karim Muda minangka anggota grup musik Kinantan lan narakarya ing Wadya Laut.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
Kawitané ing jagat filem, dhèwèké dadi réwangasistèn unit kanggo filem ''Pilihan Hati'' (1964). Dhèwèké banjur kadhapuk lelurahinglelurah unit pisanan ing filem ''Kisah Fanny Tan'' (1971). Ing filem ''Warisan Terlarang'' (1990), kaping pisanan dhèwèké dadi lelurahing prodhuksi.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
== Filemografi ==
!Kalungguhan
|-
|1964
|''Pilihan Hati''
|Asistèn unit
|-
|1969
|''Apa Jang Kau Tjari, Palupi?''
|Asistèn unit
|-
|1971
|''Kisah Fanny Tan''
|Lelurah unit
|-
|1972
|''Selamat Tinggal Kekasih''
|Lelurah unit
|-
|1973
|''Rindu''
|Lelurah unit
|-
|1974
|''Batas Impian''
|Lelurah unit
|-
|1976
|''Mustika Ibu''
|Lelurah unit
|-
|1977
|''Ridho Allah''
|Lelurah unit
|-
|1978
|''Rhoma Irama Berkelana II''
|Lelurah unit
|-
|1980
|''Begadang''
|Lelurah unit
|-
|1983
|''Permainan Cinta''
|Lelurah unit
|-
|1984
|''Menentang Badai''
|Lelurah unit
|-
|1985
|''Satria''
|Lelurah unit
|-
|1986
|''Menyibak Kabut Cinta''
|Lelurah unit
|-
|1987
|''Misteri Sumur Tua''
|Lelurah unit
|-
|1988
|''Siluman Teluk Gonggo''
|Lelurah unit
|-
|1989
|''Tangisan Tanpa Cinta''
|Lelurah unit
|-
|1990
|''Warisan Terlarang''
|Lelurah prodhuksi
|-
|1991
|''Kamandaka''
|Lelurah prodhuksi
|-
|1992
|''Prabu Anglingdarma II''
|Lelurah prodhuksi
|-
|1993
|''Perawan Lembah Wilis''
|Lelurah prodhuksi
|-
|1994
|''Nafsu Dalam Cinta''
|Lelurah prodhuksi
|-
|1995
|''Panther''
|Lelurah prodhuksi
|}
 
63.840

besutan