Papua: Béda antara owahan

116 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Propinsi Papua
c (Suntingan 36.73.71.94 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning CahyoBot)
(Propinsi Papua)
| ([[WIT]])
|}
[[File:Fishing_boats_on_Biak.jpg|thumb|290px|Propinsi Papua]]
 
[[File:IndonesiaPapua.png|thumb|290px|Propinsi Papua]]
'''Propinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
34

besutan