Papua: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Ijo)
|}
[[File:Fishing_boats_on_Biak.jpg|thumb|290px|Propinsi Papua]]
[[File:IndonesiaPapua.png|thumb|290px|'''Ijo''' = Propinsi Papua=]]
'''Propinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
34

besutan