Kulawarga basa Romanika: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
c (→‎top: Éropah using AWB)
'''Basa Roman''' iku sawijining kulawarga basa saka rumpun basa Indo-Éropah. Basa Roman iki turunan saka [[Basa Latin]] sing saiki dipituturaké ing sabagéyan gedhé Éropah kidul, Amérika Tengah lan Kidul lan tlatah-tlatah liyané ing Donya. Basa-basa sing kalebu basa Roman iku: [[basa Spanyol]], [[basa Portugis]], [[basa Prancis]], [[basa Italia]], [[basa Rumania]], [[basa Katalan]] lan liya-liyané. Cacahé penutur kurang luwih ana 800 yuta jiwa.
 
[[Kategori:BasaKulawarga Romanbasa Romanika|*]]
[[Kategori:Basa Latin|Roman]]
62.958

besutan