Minggu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: éjaan using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
(→‎Pranala njaba: éjaan using AWB)
 
[[Kategori:Petungan Wektu]]
[[Kategori:KalèndherPananggalan]]
[[Kategori:Dina]]
 
352.737

besutan