Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

91 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: alih kategori using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: alih kategori using AWB)
| petha =
| jeneng dati2 = Semarang
| jembar = - km²
| padunung =
|kelurahan=-
|nama jeneng camat = -
|kepadatan kapadhetan =- jiwa/km²
| angka BPS =
| propinsi = Jawa Tengah
 
Sawetara désa ing kacamatan iki wewatesan karo kabupatèn [[Kabupatèn Kendhal|Kendhal]].<ref>[http://portal.mahkamahkonstitusi.go.id/eLaw/mg58ufsc89hrsg/No_48_2007.pdf Permendagri nomer 48 taun 2007 ngenani tapel wates Kabupatèn Semarang lan kabupatèn Kendhal]</ref>
Kacamatan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi padunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=---
|kidul=---
|kulon=---
|wétan=---
}}
 
Bandungan dumunung ing pèrèng [[Gunung Ungaran]] mula hawané seger. Ing tlatah iki ana werna-werna papan wisata lan rékréasi kayata wahana Outbond sing jenengé Umbul Sidamukti sing nduwèni ''Flying Fox'' paling dhuwur ing Indonésia ya iku 70 m. Objèk wisata sing misuwur ya iku [[Candhi Gedhongsanga]]. Amarga hawané sing seger, Bandhungan uga akèh ngasilaké [[janganan]] lan manéka warna [[kembang]].
352.737

besutan