Genova: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala jaba: alih kategori using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala jaba: alih kategori using AWB)
[[Kategori:Kutha ing Italia]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO ing Italia]]
[[Kategori:Situs warisanWarisan donya UNESCODonya]]
 
 
350.349

besutan