935: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: sa:९३५
c (bot Menambah: gd, he, mi, nrm, zh-yue)
c (bot Menambah: sa:९३५)
[[ro:935]]
[[ru:935 год]]
[[sa:९३५]]
[[scn:935]]
[[sk:935]]
40.143

besutan