Warren G. Harding: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan using AWB)
| name=Warren Gamaliel Harding
| nationality=Amerika
| image=Warren GCollier's Harding-Harris &Warren Ewing-cropGamaliel.jpg
| order=[[Présidhèn Amérika Sarékat]] ka-29
| term_start=[[4 Maret]] [[1921]]
Panganggo anonim