Rudolf Bonnet: Béda antara owahan

406 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
(éjaan using AWB)
== Pendidikan ==
Bonnet nate sekolah ing sekolah teknik ''[[Hendrick de Keyser]]'' ing Amsterdam. Ing Taun [[1913]] panjenenganipun ndherek [[Ujian Nasional]] kangge sekolah [[Seni Rupa Terapan]] negeri lan taun [[1916]] lulus saking sekolah kasebat.<ref name="internet2"/> Bonnet ugi nglaksanakaken [[pendidikan]] formal ing sekolah ''[[Rijksacademie van Beeldende Kunsten]]'' (Akademi Seni Adiluhung Walanda) ing [[Amsterdam]] lan kursus [[dekorasi]] ing [[Haarlem]].<ref name="internet2">{{nl}}[http://www.devalk.com/kunstenaars/bonnet/bonnet.html "Rudolf Bonnet"] dipunundhuh tanggal 1 Agustus 2011)</ref>
<gallery>
COLLECTIE TROPENMUSEUM Een stilleven met poempoenen geschilderd door Rudolf Bonnet TMnr 60030141.jpg|Isih urip (ca. 1950)
Ni Radji Bali 1954.jpg|Ni Radji Bali (1954)
COLLECTIE TROPENMUSEUM Het door Rudolf Bonnet ontworpen monument ter nagedachtenis aan de kunstenaar Walter Spies in Campuhan Ubud TMnr 60030255.jpg|Tugu Walter Spies
One of Bonnet's master works Market Scene.jpg|Pasar
</gallery>
 
== Cathetan Suku ==
19

besutan