Alkohol: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan Sikil: alih kategori using AWB
c (→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎Cathetan Sikil: alih kategori using AWB)
 
[[Kategori:Ombèn-ombèn]]
[[Kategori:KimiaKimiya]]
352.737

besutan