Little Women (filem 1949): Béda antara owahan

85 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[File:Little women poster.jpg|300px|right|thumb|Gambar Poster Resmi Little Women]]
 
'''''Little Women''''' iku filem Amerika taun 1949 sing naskah lan musiké dijupuk langsung saka versi Hepburn taun 1933. Adhedhasar novelé Louisa May Alcott sing nunggal jeneng, digawé ing Technicolor lan diarahaké déning Mervyn LeRoy.<ref>''Variety'' film review; February 23, 1949, p. 10.</ref><ref>''Harrison's Reports'' film review; February 26, 1949, page 34.</ref> Naskahé diserat déning Sally Benson, Victor Heerman, Sarah Y. Mason, lan Andrew Solt. Musik asliné diciptakaké déning Adolph Deutsch lan Max Steiner. Filem iki uga dicap dadi filem dhebut Amerika kanggo pameraga Itali Rossano Brazzi. Sir C. Aubrey Smith, sing uwis papat dékadé kerja ing bidhang filem lan ékting, séda ing taun 1948; ''Little Women ''dadi filem pungkasané.<ref>[http://www.tcm.com/tcmdb/title/12691/Little-Women/notes.html Notes on ''Little Women''] at Turner Classic Movies</ref>
 
74

besutan