Kategori:Departemen ing Prancis: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 74 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6571331 (translate me))
 
{{Commonscat|Departments of France}}
 
[[Kategori:Pamérangan administratif|Prancis]]
[[Kategori:Prancis]]
151

besutan