Wektu Éropa Wétan: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Time zones of Europe
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (Time zones of Europe)
[[File:Time zones of Europe (Crimea disputed).svg|270px|thumb|<table style="background-color:inherit;"><tr><td style="background-color:#D7D65C;text-align:center;">kuning</td><td>Wektu Éropah Wétan ([[UTC+2]]) <br />Wektu Panas Éropah Wétan ([[UTC+3]])</td></tr></table>]]
'''Wektu Éropah Wétan''' ([[basa Inggris]]: ''Eastern European Time'', EET) iku jeneng [[zona wektu]] kang digunakake digunakake déning nagara [[Éropah]] lan [[Afrika]] ing [[lor]] lan duwé prabédan wektu +2 [[Wektu Universal Kakoordinasi|UTC]].
 
1

besutan