Płońsk: Béda antara owahan

170 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tambah sithik
(tambah sithik)
(tambah sithik)
| Alamat<br />balé kutha: || ul. Płocka 39<br />09-100 Płońsk
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || [http://www.plonsk.pl www.plonsk.pl]
|-
! colspan="2" | Pulitik
 
'''Płońsk''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Plonsk, Plöhnen'' (1941-1945)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 22.359 jiwa (30 Juni 2015). Lokasiné sakiwa-tengené 60 km kuloning Warsawa.
 
== Pranala njaba==
{{Commonscat|Płońsk}}
* [http://www.plonsk.pl Situs wèb resmi Płońsk]
* [http://portalplonsk.pl Péta kutha]
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]