Angsle: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
{{Kembangkan}}
== Angsle ==
Angsle yaiku salah siji jenis wedang khas Jawa. Wedang iki asale sangka Kutho Malang nanging uga kena dipethuki ing Surabaya lan daerah liya ing Jawa. Wedang iki disuguhake panas-panas utawa anget.
 
35

besutan