Komputasi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
besut sithik
c (besut sithik)
[[Gambar:Moody_Hall_computer_lab.jpg|jmpl|Laboratorium komputer, Balé Moody, kampus James Madison, 2003]]
'''Komputasi''' iku kabèh kegiatankagiatan sing duwé tujuanangkah, migunani, utawa gawé urutan matèmatismatématis aliyas algoritma  nganggo [[komputer]]. Komputasi nyakup mrancangngrancang, ngembangkéngembangaké, lan gawé piranti kasar lan lunakalus; ngolah, nata, lan ngatur rupa-rupa kabar; kanggo nglakoni penelitianpanelitèn nganggo [[Komputer|komputer;]] gawé sistem [[komputer]] tumindak pinter ; uga gawé lan nganggo média komunikasi uga panglipur. Komputasi nyakup tèknik komputer, tèknik piranti lunak, sistem informasi, ilmu komputer, lan informasi téknologi.
 
== Cathetan ==
78.624

besutan