PG Pesantren Baru Kutha Kediri: Béda antara owahan

1.621 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Kaca anyar: Pabrik Gula Pesantren Baru Kutha Kediri iki yaiku pabrik gula tinggalane Landa. Nanging saiki pabrik gula iki wus dadi wilayah kerja PT PN X. Panggone ana ing Kecamatan Pesantren Kut...
(Kaca anyar: Pabrik Gula Pesantren Baru Kutha Kediri iki yaiku pabrik gula tinggalane Landa. Nanging saiki pabrik gula iki wus dadi wilayah kerja PT PN X. Panggone ana ing Kecamatan Pesantren Kut...)
(Ora ana béda)
35

besutan