Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
typo
(→‎top: éjaan using AWB)
c (typo)
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 179.498 jiwa.
 
{{PropinsiProvinsi Pomerania}}
 
[[Kategori:Powiat ing propinsi Pomerania]]