Powiat Chojnice: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
typo
(→‎top: éjaan using AWB)
c (typo)
}}
 
'''Powiat Chojnice''' iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Chojnice]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsiprovinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 91.128 jiwa.
 
{{PropinsiProvinsi Pomerania}}
 
[[Kategori:Powiat ing propinsiprovinsi Pomerania]]