Parembugan Naraguna:Dewi Desta: Béda antara owahan

756 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
*Ngapunten kathah sanget pitakonan kula (leres mboten nggih, basa kramanipun pertanyaan niku pitakonan? hehe)
*ooh nggih, niki kula damel artikelipun dipun saranaken (kulo dereng mangertos basa krama saran niku napa, hehe) kaliyan mas Cahyo supaya kula damel basa jawi ngoko mawon. Blajar boso kramanipun damel parembugan mawon(leres kan nggih, kramanipun percakapan niku parembugan? hehe) :)
 
==[[PG Pesantren Baru Kutha Kediri]]==
Halo {{Ping|Dewi Desta}},
Mohon maaf saya ngga bisa bahasa Jawa, namun saya lihat Dewi kontribusinya cukup aktif, namun ada beberapa aktivitas dasar yang harusnya sudah bisa dibetulkan oleh panitia ({{Ping|Adhi Kurniawan}}, {{Ping|BP90Vincentius}}, {{Ping|Cahyo_Ramadhani }} <-- panitia bisa dibantu ngga? Peserta lumayan aktif, kalau sudah dibetulkan diawal jadi kesalahan tidak berlarut larut dibawa ke artikel selanjutnya) mulai dari kalimat pertama tebal, wikifisasi (lokasi dari artikel tersebut), pencantuman rujukan setiap habis kalimat, dan interwiki. Semangat yah, semoga menang. [[Panganggo:Siska.Doviana|Siska.Doviana]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Siska.Doviana|rembugan]]</sup> 8 Agustus 2016 11.55 (UTC)
294

besutan