Alfred Adler: Béda antara owahan

487 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: 200px|thumb|right|Alfred Adler '''Alfred Adler''' iku psikoanalisis Austria taun 1870 nganti 1937. <ref name...)
 
[[Gambar:Alfred Adler (1870-1937) Austrian psychiatrist.jpg|200px|thumb|right|Alfred Adler]]
 
'''Alfred Adler''' iku psikoanalisis [[Austria]] taun [[1870]] nganti [[1937]]. <ref name="magee">{{cite book|title=The Story of philosophy|author=Bryan Magee|year=2008|page=210-211|publisher=Kanisius|location=Yogyakarta|ISBN=978-979-21-1214-6}}</ref> Piyambaké lair 1 Februari ndèk [[Rudolfsheim]] lan séda 28 Mei 1937]]. Adler iki urip ndèk lingkarané para doktor [[Freudian]] sing basisé ndèk [[Wina]] samenjak taun [[1990]]. <ref name="magee"/> Nanging, wiwit taun [[1911]], piyambaké ninggalno [[Freud]] amergo nyadari kahendak nggo nduwé kuasa luwih ono pengaruhé nggo njelasno tingkah lakuné manungsa katimbang dorongan seksual. <ref name="magee"/> Sumbangané sing wigati yaiku ngenalné istilah [[Inferiority Feeling]]. <ref name="magee"/> Adler nduwé pemikiran bab kepribadian yaiku [[Finalisme Fiktif]], perjuangan nang arah [[Superioritas]], [[Inferioritas]], minat sosial, lan uga gaya urip. <ref name="psychoshare">{{cite web| url= http://www.psychoshare.com/file-172/psikologi-kepribadian/teori-kepribadian-menurut-alfred-adler.html|title= Teori Kepribadian menurut Alfred Adler|accessdate= 10 August 2016|publisher= www.psychoshare.com/}}</ref>
 
 
973

besutan