Lan Fang: Béda antara owahan

34 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
sithik
c (sithik)
 
Go Lan Fang ya iku seniman, sastrawan, aktivis Tionghoa.<ref name="LF t.co"> {{cite web|url=https://m.tempo.co/read/news/2011/12/26/161373725/lan-fang-sempat-kecewa-kepada-hanung-bramantyo|title=Lan Fang Sempat Kecewa kepada Hanung Bramantyo|last=Wibowo|first=Kukuh S.|date=26 December 2011|work=|publisher=tempo.co|accessdate=23 August 2016}} </ref>
DhewekeDhèwèke lair ana Banjarmasin, Kalimantan Kidul ing 5 Maret 1970.<ref name="LF dp"> {{cite web|url=http://dalangpublishing.com/lan-fang-bio-elisabet-titik-murtisari|title=Lan Fang|last=|first=|date=|work=|publisher=dalangpublishing.com|accessdate=23 August 2016}} </ref>
SedaSéda ana Singapura ing 25 Desember 2011 amarga kanker hatiati.<ref name="LF t.co"/><ref name="LF dp"/>
 
'''Lan Fang''' kagolong sastrawati Tionghoa asli ana Indonesia.<ref name="LF li"> {{cite web|url=http://www.lensaindonesia.com/2011/12/26/sore-nanti-jenazah-sastrawati-lan-fang-diterbangkan-dari-singapura.html|title=Sore Nanti, Jenazah Sastrawati Lan Fang Diterbangkan dari Singapura|last=|first=|editor=D. Irianto|date=26 December 2011|work=|publisher=lensaindonesia.com|accessdate=23 August 2016}} </ref>
EkspresiÈksprèsi humanisehumanisé ketokkaton saka karya-karyanekaryané, uga ana uripeuripé sedinan-dinandina.<ref name="LF li"/>
DhewekeDhèwèké nganut agama Budha, nanging cerka karo para kyai NU.<ref name="LF li"/>
 
Wong tuwanetuwané asma Johnny Gautama lan Yang Mai Ing.<ref name="LF li"/>
DhewekeDhèwèké lair saka kulawarga Tionghoa, nanging oleheolèhé kekancan ora eksklusif.<ref name="LF li"/>
DhewekeDhèwèké ngugemi pikiran pluralismene Gus Dur.<ref name="LF li"/>
 
SalebareSalebaré lulus saka SMA ana Banjarmasin, dhewekedhèwèké studi ana Fakultas Hukum, Universitas Surabaya.<ref name="LF li"/>
 
==Karya Sastra==
DhapterDhaptar karya sastra yang dianggit, ya iku:<ref name="LF li"/> <br/>
1. ''Reinkarnasi'' (2003), <br/>
2. ''Pai Yin'' (2004), <br/>
78.624

besutan