Rosales: Béda antara owahan

102 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan using AWB)
pirsani teks.
}}
[[Gambar:חורשת המייסדים - גבעת השבשבת חיפה 02 2013 (19).JPG|jmpl|Rosales]]
'''Rosales''' iku [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebu jroning klad [[eurosids I]], [[rosids]], [[core eudicots]], lan [[eudicots]] ([[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] jroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup jroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Rosidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
16

besutan