Karajan Manunggal: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
}}
}}
| common_name = UnitedKarajan KingdomManunggal
| linking_name = theKarajan United KingdomManunggal <!--Note: "the" required here as this entry used to create wikilinks-->
| image_flag = Flag of the United Kingdom.svg
| alt_flag = Gendhéra mawa palang lan saltir abang, putih, lan biru
63.045

besutan