Karajan Manunggal: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| linking_name = Karajan Manunggal <!--Note: "the" required here as this entry used to create wikilinks-->
| image_flag = Flag of the United Kingdom.svg
| alt_flag = GendhéraGendéra mawa palang lan saltir abang, putih, lan biru
| image_coat = Royal Coat of Arms of the United Kingdom.svg
| alt_coat = Lambang nagara ngemu tamèng lan mustaka ing tengah kapit singa lan flanked by lion and jaran asungu
63.041

besutan