Golongan ètnik: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Suku bangsa nyang Golongan ètnik: "suku bangsa" punika pancèn cocog sajeroning kontèks Indonesia, nanging kirang universal.)
Tidak ada ringkasan suntingan
'''SukuGolongan bangsaètnik''' utawa ing basa sadina-dina dipigunakaké tembung '''wong''' ([[basa Inggris]]: ''etnic group''), iku golongan [[menungsa|manungsa]] sing kaiket déning kasadaran lan idhèntitas awujud "nyawijining [[kabudayan]]", déné kasadaran lan [[idhèntitas]] mau kerep (nanging ora tansah) dikuwataké anané [[basa]] (malah kadhangkala aliran [[agama]]).
 
== Delengen uga ==
63.857

besutan