Ostrali: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Cahyo Ramadhani ngalih kaca Australia nyang Ostrali: Jeneng sing dianggo ing terbitan basa Jawa duk nguni; ing caturan cara Jawa iya luwih lumrah kaprungu "Ostrali" timbang "Australia"
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Australia nyang Ostrali: Jeneng sing dianggo ing terbitan basa Jawa duk nguni; ing caturan cara Jawa iya luwih lumrah kaprungu "Ostrali" timbang "Australia")
62.958

besutan