Karajan Manunggal: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(sithik)
| symbol_type = {{nowrap|[[Lambang radya Karajan Manunggal|Lambang Radya]]{{#tag:ref |Varian saka lambang radya sing dianggo ing wewengkon Skotlan: [[:File:Royal Coat of Arms of the United Kingdom (Scotland).svg|[klik saperlu ndeleng gambar]]].|group="nb"}}<!--(end nowrap:)-->}}
| symbol_width = 90px
| national_anthem = {{nowrap|1="[[God Save the Queen]]"{{#tag:ref |Ora ana vèrsi sing kolmak ngenani antem nasional awit tembung-tembungé wis dadi adat pakulinan; namung tembang sing kapisan sing adaté dinyanyèkaké.<ref>{{cite web|title=National Anthem|url=https://www.royal.uk/national-anthem|website=Official web site of the British Royal Family|accessdate=4 June 2016}}</ref> Ora ana ukum sing ngesahaké yèn "God Save the Queen" iku antem resmi. Sajeroning adat Inggris, ukum mangkono ora perlu; bayawara lan panganggo wis cukup ndadèkaké iku antem nasional. "God Save the Queen" uga minangka [[Musik palikrama|antem radya]] ing sawenèh [[Buwana Kasaraharjan]]. |group="nb"}} <div style="padding-top:0.4em;">[[File:United States Navy Band - God Save the Queen.ogg|tengahcenter]]</div><!--(end nowrap:)-->}}
| image_map = EU-United Kingdom.svg
| alt_map = Two islands to the north-west of continental Europe. Highlighted are the larger island and the north-eastern fifth of the smaller island to the west.
| time_zone_DST = [[Wektu Mangsa Panas Britania|BST]]
| utc_offset_DST = +1
| date_format = ddDD/wwWW/ttttTTTT&nbsp;([[Anno Domini|AD]])
| drives_on = kiwa
| calling_code = [[Nomer tilpun ing Karajan Manunggal|+44]]<ref group="nb">[[Nomer tilpun ing Karajan Manunggal|Ora kapétung akèh-akèhé jajahan sabrang]]</ref>
63.080

besutan