Karim Muda: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: sawènèh -> sawenèh using AWB
(→‎top: sawènèh -> sawenèh using AWB)
'''Karim Muda''' (lair ing Acèh, 4 April 1933) iku asistèn unit, lelurah unit, lan lelurah prodhuksi ing sawènèhsawenèh filem Indonésia.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
Dhèwèké lulusan Akademi Film Nasional, kalebu Universitas Jayabaya, taun 1966 banjur nerusaké sekolah ing Fakultas Publisistik, Universitas Ibnu Chaldun. Sadurungé mlebu jagat filem, Karim Muda minangka anggota grup musik Kinantan lan narakarya ing Wadya Laut.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
 
Kawitané ing jagat filem, dhèwèké dadi asistèn unit kanggo filem ''Pilihan Hati'' (1964). Dhèwèké banjur kadhapuk lelurah unit pisanan ing filem ''Kisah Fanny Tan'' (1971). Ing filem ''Warisan Terlarang'' (1990), kaping pisanan dhèwèké dadi lelurahing prodhuksi.{{sfn|Suharto|1999|p=263}}
352.737

besutan