Real Madrid CF: Béda antara owahan

313 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
|position = La Liga, 3rd
|website = http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home.htm
| pattern_la1 =_realmadrid1516h _realmadrid1617h
| pattern_b1 =_rmcf1516h _realmadrid1617h
| pattern_ra1 =_realmadrid1516h _realmadrid1617h
| pattern_sh1 =_realmadrid1516h _realmadrid1617h
| pattern_so1 =_realmadrid1516h _realmadrid1617h
| leftarm1 =FFFFFF
| body1 =FFFFFF
| rightarm1 =FFFFFF
| shorts1 =FFFFFF
| socks1 =FFFFFF
| pattern_la2 =_rmcf1516a _realmadrid1617a
| pattern_b2 =_rmcf1516a _realmadrid1617a
| pattern_ra2 =_rmcf1516a _realmadrid1617a
| pattern_sh2 =_rmcf1516a _realmadrid1617a
| pattern_so2 =_3_stripes_white _realmadrid1617a
| leftarm2 =D0D0D0
| body2 =D0D0D0
| rightarm2 =D0D0D0
| shorts2 =808080
| socks2 =D0D0D0 543c94
| pattern_la3 =_rmcf1516t _realmadrid1617t
| pattern_b3 =_rmcf1516t _realmadrid1617t
| pattern_ra3 =_rmcf1516t _realmadrid1617t
| pattern_sh3 =_rmcf1516t _realmadrid1617t
| pattern_so3 =_rmcf1516t _realmadrid1617t
| leftarm3 =000000
| body3 =000000
| rightarm3 =000000
| shorts3 =000000
| socks3 = 000000
}}
'''Real Madrid Club de Fútbol''' ya iku sawijining klub bal-balan utawa [[sepak bola]] [[Spanyol]] kang paling sukses ing donya ana ing [[abad ke-20]] miturut [[Fédération Internationale de Football Association]], dibuntuti [[Manchester United]] ing posisi kaloro. Didegaké ing [[6 Maret]] [[1902]], Madrid main ing [[Divisi Utama Liga Spanyol]] utawa kang dikenal minangka ''Primera División''. Wiwit kompetisi iku dimulai ana ing taun [[1928]], [[Madrid]] durung naté di[[degradasi|didegradasiak]]é menyang divisi ngisor. Klub iki asliné sesulih ''Madrid Club de Fútbol'', nanging diidinaké nggunaaké gelar ''Real'' sakwisé Raja [[Alfonso XIII saka Spanyol]] maringi idin resmi marang klub mau ana ing sasi [[Juni]] [[1920]].
1

besutan