Orgasme: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: yoiku -> ya iku using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: yoiku -> ya iku using AWB)
 
Rasa orgasme ning wong lanang wis digambarke konsisten dimulai saka sensasi anget utawa surungan jero sing hubunganne “ejakulasi ora iso diendani”, bagian ejakulasi ora iso diendeake. Kuwi dirasake kayak kontraksi enak sing jero lan kuat, sing meloake otot pubokoksigeus, sfinkter anal, rektum, perineum lan kontol.
Bedha sing utama fase orgasmik wadon lan lanang yoikuya iku akeh wadon ketimbang [[lanang]] sing duwé kemampuan fisik kanggo siji utawa luwih orgasme tambahan ning wayah cekak tanpa tiba ning ngisor tingkat gairah seksual. Orgasme iku tergantung karo rangsangan lan minat seksual sing luwih.
 
[[Kategori:Seks]]
352.737

besutan