Isa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Sejarahe: yen -> yèn using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Sejarahe: yen -> yèn using AWB)
==Sejarahe==
Sadurungé Gusti Allah nyiptakaké Isa, Gusti Allah ngutus malaikat [[Jibril]] awujud manungsa marang [[Maryam]]. Ing wektu iku [[Maryam]] ing pinggir etan omahe dhewéan.
Pas weruh ana Malaikat [[Jibril]] Maryam langsung nyuwun tulung dhateng Gusti Allah supaya malaikat [[Jibril]] ngedohb saka dhéwéké. Banjur malaikat [[Jibril]] wangsuli, yenyèn dhéwéké iku utusaning Gusti Allah marang Maryam supaya bisa duweni putra lanang sing mengko dadi [[Nabi]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan